Antena 3 Coronavirus Alexandru Rafila, despre începerea noului an școlar: Această materie e foarte riscantă. Nu recomandăm!

Alexandru Rafila, despre începerea noului an școlar: Această materie e foarte riscantă. Nu recomandăm!

de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   19:45
Alexandru Rafila, despre începerea noului an școlar: Această materie e foarte riscantă. Nu recomandăm!
Sursa foto: Hepta

Cursul de muzică nu este recomandat în noul an școlar. Anunțul a fost făcut de prof. Alexandru Rafila, în exclusivitate pentru Antena 3. Reprezentantul OMS al României susține că nu recomandă acest curs, iar dacă se va face trebuie să se folosească materiale audio.

”Există posibilitatea ca elevii din ultimele bănci există riscul să nu audă. Oricum va fi un număr limită de elevi într-o clasă aglomerată și lucrurile se vor reglementa.

Această activitate, cântatul, este una dintre cele mai riscante privind transmiterea bolii. Muzica probabil se va face fără să cântăm, cu noțiuni teoretice, probabil și audio. Cântatul este total contraindicat, e o activitate care favorizează măsură înaltă de transmitere. Să cânți cu mască nu prea e posibil”, a spus Alexandru Rafila.

Cum vor folosi elevii masca și ce se întâmplă dacă o scapă pe jos

”Ar trebui să aibă la ei o pungă sau cutiuță, care se închidă bine. Pot folosi această mască, dacă sunt antrenați să o pună cum trebuie. Am înțeles că școala va avea un anumit stoc de măști pentru a remedia diferite probleme. Cred că nu ar trebui să ajungem în situația să facem ore fără mască, din cauza anumitor probleme”, a adăugat reprezentantul OMS, pentru Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close