Antena 3 Coronavirus Dr. Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie: "Un vaccin împotriva coronavirusului ar putea apărea într-un an"

Dr. Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie: "Un vaccin împotriva coronavirusului ar putea apărea într-un an"

29 Feb 2020   •   13:28
Dr. Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie: "Un vaccin împotriva coronavirusului ar putea apărea într-un an"

Doctorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a declarat că un vaccin împotriva coronavirusului ar putea apărea în aproximativ un an.

De asemenea, dr. Rafila a afirmat că, în prezent, sunt zeci de antidoturi anti-coronavirus în studiu, iar cele mai avansate cercetări sunt în China şi Israel.

"Eu estimez, personal, având în vedere şi reacţia la nivelul OMS că un orizont de un an este un orizont rezonabil pentru un vaccin care să poată să fie produs şi pe scară mare încât să poată fi distribuit în toată lumea", a spus Alexandru Rafila

Miliarde de oameni ar trebui vaccinate împotriva noului coronavirus.

În România, au fost diagnosticați trei pacienţi cu acest nou virus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close