Antena 3 CNN Coronavirus Un cunoscut biolog și nutriționist italian, antivaccinist convins, a murit din cauza unor complicații COVID

Un cunoscut biolog și nutriționist italian, antivaccinist convins, a murit din cauza unor complicații COVID

A murit un cunoscut biolog și nutriționist italian, antivaccinist, care de-a lungul pandemiei susținea tratarea bolii cu suplimente și care nu s-a vaccinat pentru că avea un sistem imunitar puternic. Internat de două săptămâni în spital, a murit vineri din cauza unor complicații asociate COVID.

Un cunoscut biolog și nutriționist italian, antivaccinist convins, a murit din cauza unor complicații COVID
Sursa foto: Twitter/VisioneTv
de Alexandra Ionescu    |    04 Feb 2022   •   22:33

Franco Trinca, biolog și nutriționist, un punct de referință al campaniei împotriva vaccinării în Italia, a murit vineri, scrie presa italiană.

Potrivit Visione TV, Trinca era internat în spitalul din Perugia de aproximativ două săptămâni, din cauza unei pneumonii bilaterale cauzate de Covid. Avea 70 de ani.

Activitatea sa a fost în atenția presei italiene pentru poziția sa critică față de vaccinuri. A fost invitat frecvent la emisiuni de televiziune unde și-a prezentat opiniile cu privire la Covid, vaccinuri și îngrijirea la domiciliu.

Trinca a fost un susținător al utilizării pastilelor pe bază de vitamina C pentru tratarea pacienților cu COVID.

Critic vehement la adresa vaccinurilor, el chiar a depus plângere împotriva statului italian pentru masacru și terorism, scrie Visione TV.

La o emisiune de televiziune difuzată în septembrie 2021, el a declarat că nu s-a vaccinat deoarece „simțea" că are un sistem imunitar bun, informează Mediafax.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close