Antena 3 CNN Coronavirus Focar de coronavirus la Camera Deputaţilor: 11 angajaţi au COVID-19

Focar de coronavirus la Camera Deputaţilor: 11 angajaţi au COVID-19

Camera Deputaților a anunțat că sunt înregistrate 11 cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților.

Focar de coronavirus la Camera Deputaţilor: 11 angajaţi au COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    13 Oct 2020   •   18:40

”La Camera Deputaților sunt înregistrate, în prezent, 11 cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul angajaților, toate persoanele aflate în această situație urmând procedurile necesare legale în vigoare.

Toate structurile instituției și-au stabilit, încă din luna martie, un program de lucru decalat, care permite evitarea aglomerației și o mare parte dintre angajați au optat pentru posibilitatea de a lucra de la domiciliu”, anunță sursa citată.

Au fost implementate toate măsurile necesare pentru protecția deputaților și a angajaților, transmit reprezentanţii Camerei Deputaţilor. Accesul în clădire se face prin trasee special marcate atât pentru acces, cât și pentru ieșire.

Au fost implementate proceduri de dezbatere şi vot la distanţă

În ceea ce privește activitatea parlamentară, au fost implementate proceduri de dezbatere și vot la distanță pentru desfășurarea ședintelor comisiilor, a ședințelor de plen, ale Biroului permanent, iar ședințele Camerei Deputatilor și ședintele comune ale Camerei Deputaților și Senatului la care a fost nevoie de prezența fizică a parlamentarilor s-au desfășurat în conformitate cu proceduri speciale care asigură respectarea distanțării sociale, pe lângă măști și dezinfectant fiind puse la dispoziție și mănuși, iar locurile din sala de plen au fost marcate cu buline albe.

Coronavirus în România, 13 octombrie 2020. RECORD de pacienți la ATI, dar au scăzut cazurile de infectare

Coronavirus în România, 13 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, astăzi 3.109 de cazuri noi de infectare cu coronavirus!

De asemenea, avem în țara noastră și 68 de decese noi, 770 pozitivi la retestare, 651 pacienți internați la ATI.

Până marți, 13 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 160.461 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  120.515 pacienți au fost declarați vindecați.

Citiți și: Care este, de fapt, rata de infectare în Capitală. Cifrele INSP nu corespund cu cele de la Grupul de Comunicare Strategică

×
Subiecte în articol: Camera Deputatilor COVID-19
Parteneri
Furtuna Mathis loveşte Europa! Ce fenomene meteo extreme sunt așteptate
x close