Antena 3 CNN Coronavirus 16 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate! Bilanțul a ajuns la 184

16 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate! Bilanțul a ajuns la 184

Numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus crește la 184, cu 16 mai multe față de ultima raportare, potrivit informării de marți dimineața a Grupului de Comunicare Strategică.

16 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate! Bilanțul a ajuns la 184
Sursa foto: pixabay.com
17 Mar 2020   •   09:53

Potrivit GCS, numărul persoanelor diagnosticate cu noul coronavirus a crescut cu 16 cazuri față de luni seara, ajungând, astfel, la 184 de persoane confirmate.

Au fost 7 noi confirmări în Iași, două în Suceava, două în Neamț și câte unul în Ialomița, Mureș, Botoșani, Bistrița-Năsăud și Vrancea.

Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 21 și 65 de ani.

„Din cele 184 de persoane confirmate pozitiv 16 au fost declarate vindecate și externate (15 din spitalul din Timișoara și unul de la București). În cursul acestei zile vor mai fi externate alte trei persoane de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș”, anunță GCS.

În România, în carantină instituționalizată sunt 3.282 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 16.610 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: cazuri noi coronavirus
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close