Antena 3 Coronavirus Numărul victimelor infectate cu coronavirus crește și în Franța. 33 de oameni au murit și 86 sunt în stare gravă

Numărul victimelor infectate cu coronavirus crește și în Franța. 33 de oameni au murit și 86 sunt în stare gravă

de Claudia Simion    |    10 Mar 2020   •   21:46
Numărul victimelor infectate cu coronavirus crește și în Franța. 33 de oameni au murit și 86 sunt în stare gravă
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Numărul victimelor infectate de coronavirus crește. În Franța bilanțul deceselor a ajuns la 33, iar cel al infecțiilor a crescut la 1.784, au anunțat autoritățile.

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, a îndemnat Uniunea Europeană să facă tot ce este "necesar" la nivel medical şi economic. "În contextul coronavirusului, nu trebuie să lăsăm loc speculaţiilor şi instabilităţii. Europa va trebui să facă tot ce este necesar pe plan medical şi pe plan economic"

Au murit 33 de persoane, iar 86 sunt în stare gravă. "98% dintre persoanele infectate se vindecă. În Franţa, rata de mortalitate este foarte scăzută şi există foarte puţine cazuri grave comparativ nu numărul cazurilor detectate", a afirmat Jérôme Salomon, directorul general al Departamentului pentru Sănătate de la Paris, citat de cotidianul Le Figaro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close