Antena 3 CNN Coronavirus Doi bebeluşi, plimbaţi printr-un centru de carantină din Buzău. Unul dintre ei a fost confirmat ulterior cu coronavirus

Doi bebeluşi, plimbaţi printr-un centru de carantină din Buzău. Unul dintre ei a fost confirmat ulterior cu coronavirus

Procurorii din Buzău fac verificări într-un nou dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor ”, după ce doi bebeluşi au fost plimbaţi prin camerele unui centru de carantină. Ulterior, unul dintre nou-născuți a fost confirmat cu coronavirus.

Doi bebeluşi, plimbaţi printr-un centru de carantină din Buzău. Unul dintre ei a fost confirmat ulterior cu coronavirus
Sursa foto: Pexels
04 Mai 2020   •   16:43

Potrivit procurorilor, în perioada 24-28 aprilie, 11 persoane aflate într-un centru de carantină din Buzău nu au respectat măsurile impuse. Au ieşit din camerele unde aveau obligaţia de a rămâne, purtând inclusiv doi nou-născuţi dintr-o cameră în alta, relateză Hotnews. 

Procurorii buzoieni fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi dacă pot fi trase la răspundere persoanele respective.

„Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău”, au transmis, luni, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Luni, în judeţul Buzău sunt 211 persoane în carantină instituţionalizată şi 167 de persoane în izolare, la domiciliu.

×
Subiecte în articol: Buzau coronavirus
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close