Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Emilian Popovici: "Sunt în a 10-a zi de la apariția primelor simptome și aș putea să spun că m-am vindecat dacă nu aș fi obosit, foarte obosit"

Dr. Emilian Popovici: "Sunt în a 10-a zi de la apariția primelor simptome și aș putea să spun că m-am vindecat dacă nu aș fi obosit, foarte obosit"

Vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, medicul Emilian Popovici, declară că se simte extrem de obosit în a 10-a zi de la apariția primelor simptome de COVID-19.

Dr. Emilian Popovici: "Sunt în a 10-a zi de la apariția primelor simptome și aș putea să spun că m-am vindecat dacă nu aș fi obosit, foarte obosit"
Sursa foto: Popovici Emilian Damian/ Facebook
de Silvia Preda    |    27 Iul 2022   •   22:45

"Sunt în a 10-a zi de la apariția primelor simptome și aș putea să spun că m-am vindecat dacă nu aș fi obosit, foarte obosit. În primele 5 zile m-am confruntat cu febră, tuse, dureri în gât, insomnie, extrasistole, rinoree iar din ziua a 6-a acestea s-au remis dar a rămas prezentă oboseala așa cum îmi aduc aminte că am resimțit-o când copil fiind, am trecut prin hepatită sau mononucleoză infecțioasă.

Credeți-mă că infecția cu SARS CoV 2 nu e o boală de făcut indiferent de varianta sau subvarianta virală circulantă. Nu așteptați ca autoritățile să vă spună sau să nu vă spună ce aveți de făcut. Virusul ăsta nu așteaptă ca să infecteze după vreo aprobare de la autorități!", a scris, miercuri seară, pe Facebook, medicul Emilian Popovici.  

Acesta recomandă tuturor să se protejeze singuri.  

"Dacă vreți să vă păziți sănătatea si să nu pierdeți zile, săptămâni, luni sau chiar mai mult din viața voastră purtați masca în spațiile interioare, în mijloacele de transport în comun, în spațiile exterioare foarte aglomerate, respectați normele de igiena a mâinilor, distanțați-vă față de persoanele care prezintă semne de boală și evitați contactul cu alte persoane dacă voi prezentați simptome chiar și în stadiu incipient ! Păziți-vă pe voi și păziți-i pe cei din jurul vostru!

Se pot petrece vacanțele și respectând măsurile de mai sus și cu siguranță că se pot petrece vacanțele cât timp sunteți sănătoși! Odată bolnavi mă îndoiesc că va mai putea fi vorba de vacanță. Să auzim de mai bine și să fiți sănătoși!", a mai transmis medicul.  

Bilanț COVID-19 din 27 iulie 2022, în România. Cazurile noi scad sub 10.000

Bilanț COVID-19 din 27 iulie 2022, în România. Sub 10.000 de noi cazuri COVID și 29 de decese la pacienți confirmați cu coronavirus au fost raportate în ultima zi, anunță Ministerul Sănătății.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.802 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.551 mai puține față de ziua anterioară. 1.900 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 279 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

×
Subiecte în articol: Emilian Popovici COVID-19
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close