Antena 3 CNN Coronavirus Gravidă în luna a opta din Buzău, infectată cu Covid-19, în urma unui consult. A transmis virusul către toată familia

Gravidă în luna a opta din Buzău, infectată cu Covid-19, în urma unui consult. A transmis virusul către toată familia

O tânără însărcinată în luna a opta a fost infectată cu coronavirus în urma unui consult realizat de un medic ginecolog care a fost confirmat la rândul lui. Tânăra asimptomatică a dus virusul acasă și a infectat alte patru rude.

Gravidă în luna a opta din Buzău, infectată cu Covid-19, în urma unui consult. A transmis virusul către toată familia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Mai 2020   •   14:51

Potrivit autorităţilor de sănătate publică din Buzău, prima dată a fost confirmată cu coronavirus o tânără însărcinată în luna a opta. Femeia a fost consultată la un moment dat de un medic ginecolog care lucrează în Spitalul din Rm.Sărat, ulterior bărbatul fiind depistat pozitiv.

După îmbolnăvirea gravidei, au fost contaminaţi soţul acesteia de 32 de ani, cumnata femeii de 26 de ani şi socrii ei, de 57 şi respectiv 60 de ani.

Cu toţii sunt simptomatici şi au fost transportaţi la spitalul suport din Râmnicu Sărat, ancheta Direcției de Sănătate Publică fiind încă în desfăşurare pentru stabilirea tuturor contacţilor.

De asemenea, duminică a mai fost descoperită cu infecţie cu coronavirus o tânără de 19 ani, însărcinată, cu domiciliul în Buzău, simptomatică. Ea a fost transferată şi internată la Maternitatea Bucur la Spitalul V. Babeş, unde în data de 29 mai a fost testată şi confirmată pozitiv.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close