Antena 3 CNN Coronavirus Horia Tecău s-a îmbolnăvit de COVID-19: "Nu am niciun simptom"

Horia Tecău s-a îmbolnăvit de COVID-19: "Nu am niciun simptom"

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook. Horia Tecău a confirmat că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. El i-a îndemnat pe toţi cei care au avut contact direct cu el să se testeze.

Horia Tecău s-a îmbolnăvit de COVID-19: "Nu am niciun simptom"
de Claudia Popovici    |    10 Noi 2020   •   21:15

Horia Tecău în vârstă de 35 ani, numărul 21 mondial la tenis dublu, a precizat că a făcut testul pentru depistarea SARS-Cov-2 în urma unui control de rutină.

''În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment m-am autoizolat până voi efectua un nou test'', a precizat Tecău în postarea de pe Facebook.

Horia Tecău este al treilea jucător român de top care este testat pozitiv la noul coronavirus, după Simona Halep şi Ana Bogdan.

Simona Halep, locul 2 WTA, a mulţumit, luni, echipei de medici de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală, după ce, în urmă cu aproape două săptămâni, spunea a că a fost infectată cu coronavirus. Jucătoarea de pe locul 2 WTA a precizat, la 31 octombrie, că este purtătoare a virusului Sars-CoV-2.

Sportivi români care au fost infectaţi cu coronavirus

Campionul naţional de raliuri Simone Tempestini

Handbalista Cristina Neagu

Înotătorul Robert Glinţă

Gimnasta Larisa Iordache.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close