Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Imbri (Victor Babeș), declarație alarmantă după noul record absolut de cazuri de COVID. "Abia am început. Urmăriți ce se întâmplă mâine"

Dr. Imbri (Victor Babeș), declarație alarmantă după noul record absolut de cazuri de COVID. "Abia am început. Urmăriți ce se întâmplă mâine"

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase "Dr. Victor Babeș" din Capitală, Emilian Imbri, a comentat situația la zi după ce sâmbătă numărul de cazuri de infectare cu COVID a depășit 3.500 iar incidența a ajuns la 2,39 la mia de locuitori.

Dr. Imbri (Victor Babeș), declarație alarmantă după noul record absolut de cazuri de COVID. "Abia am început. Urmăriți ce se întâmplă mâine"
de Adrian Iclozan    |    10 Oct 2020   •   17:34

"Din păcate, doar noi ne îngrijorăm, după care am încercat să speriem, că asta am făcut, în speranța că atragem atenția (...) Și tot nu am reușit. Astăzi, vă rog să rețineți, eu consider că abia începem și că, începând de mâine, numărul de infectări va crește. Partea proastă este că nu mai crește într-o progresie simplă aritmetică. Dacă lucrurile sunt reale și nu văd de ce nu ar fi reale, atunci trecem de tot ce ne-am imaginat și trebuie să apelăm la rezerve", a declarat Emilian Imbri la România TV.

×
Subiecte în articol: Emilian Imbri victor babes COVID-19
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close