Antena 3 Coronavirus Raed Arafat, avertisment dur: Nu știm încă dacă suntem în siguranță

Raed Arafat, avertisment dur: Nu știm încă dacă suntem în siguranță

de S.T.    |    14 Iun 2020   •   22:33
Raed Arafat, avertisment dur: Nu știm încă dacă suntem în siguranță
Sursa foto: Hepta

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, susține că România nu a ajuns încă la starea de normalitate.

„Starea de alertă nu aduce ceva în plus față de ce este acum, dar poate să continue anumite măsuri compensatorii pe care noi le-am solicitat pentru a putea relaxa anumite restricții”, a spus Raed Arafat, duminică seară, la Antena 3.

„Din punct de vedere al situațiilor de urgență, noi avem trei stări: starea de normalitate, starea de alertă și starea de urgență.

Deasupra acestor trei stări mai există starea de asediu, în caz de război. Noi nu suntem în situația de normalitate, nu am ajuns acolo.

Încă nu știm care va fi evoluția”, a spus Arafat.

„Procentul contează foarte mult. Noi am observat în ultimele zile din nou o creștere a procentului, asta înseamnă că noi vom continua să avem probleme. Pentru aceste probleme trebuie să putem să găsim soluții imediate”, a precizat doctorul Raed Arafat.

Raed Arafat: Noi nu știm dacă suntem încă în siguranță

„Starea de alertă ne permite să ducem mai departe, să facem mult mai ușor și să justificăm măsurile pe care le luăm mai ușor”, a mai spus Arafat.

Arafat: Nu știm încă dacă suntem în siguranță

×
Subiecte în articol: Raed Arafat coronavirus stare alerta

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close