Antena 3 CNN Coronavirus Restricţii circulaţie Bucureşti. Guvernul ia în calcul limitarea deplasării în timpul nopții

Restricţii circulaţie Bucureşti. Guvernul ia în calcul limitarea deplasării în timpul nopții

Guvernul ia în calcul limitarea circulaţiei din timpul nopţii, în Bucureşti.

Restricţii circulaţie Bucureşti. Guvernul ia în calcul limitarea deplasării în timpul nopții
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2021   •   10:48

Ne-am putea aștepta la noi restricții în București. Surse guvernamentale spun că s-ar putea lua în calcul ca după ora 22 să nu mai puteam ieși din locuințe decât pe baza declarației pe propria răspundere sau a legitimației de serviciu.

Măsura ar putea fi luată din cauza creșterii numărului de noi infectări cu COVID-19.

Guvernul ia în calcul să limiteze circulația în timpul nopții începând cu ora 22:00, în loc de 23:00

Din 8 martie Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Au fost închise restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor, din hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare, barurile, discotecile și cluburile.

Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați din domeniul jocurilor de noroc, cu excepția LOTO.

Este interzisă activitatea în cinematografe, teatre, săli de concerte, inclusiv drive-in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Coronavirus în România, bilanţ pe 7 martie 2021. Sunt 3.288 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Până duminică, pe teritoriul României, au fost confirmate 828.283 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 20.900 de persoane au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.560. Dintre acestea, 1.093 sunt internate la ATI.

Pe teritoriul României, 47.069 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 13.771 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 50.503 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 114 persoane.

Citiți și: Când vom scăpa de pandemie? Medicul Adrian Marinescu, despre momentul când ”lucrurile vor fi mai echilibrate”

×
Subiecte în articol: restricţii București scenariu rosu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close