Antena 3 CNN Coronavirus Restricții în două localități din Bistrița-Năsăud din cauza COVID-19

Restricții în două localități din Bistrița-Năsăud din cauza COVID-19

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a hotărât introducerea de restricții în localitățile Spermezeu și Șieuț. Incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori.

Restricții în două localități din Bistrița-Năsăud din cauza COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    05 Sep 2020   •   22:50

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud din data de 5 septembrie, când a fost prezentată situația actualizată a unităților administrav-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud.

Vor fi restricționate activitățile restaurantelor, cafenelelor, sălilor de jocuri.

Restricțiile vor fi ridicate când incidența cazurilor va ajunge mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

Comuna din România unde masca e obligatorie peste tot

Localnicii comunei Slimnic, din județul Sibiu, sunt obligați să poartă mască în toate spațiile deschise, începând de astăzi.

Măsura este valabilă până pe data de 18 septembrie și a fost luată din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus înregistrate în ultimele zile. Potrivit prefecturii, în acest moment sunt active 17 cazuri.

Coronavirus în România, 5 septembrie 2020. Explozie de cazuri noi în Bucureşti

Coronavirus în România, 5 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a prezentat ultimul bilanț al pandemiei de coronavirus. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.269 noi de cazuri de infectare cu coronavirus din 22.830 de teste, ceea ce înseamnă o rată de 5,67.

Se observă o explozie de cazuri noi de COVID-19 în Bucureşti, respectiv 352 de cazuri. De asemenea, 38 de români au murit în ultimele 24 de ore, infectați cu coronavirus, iar 476 se află în stare gravă în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă. Analizele au mai arătat că 545 de persoane sunt pozitive la retestare.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close