Antena 3 CNN Coronavirus Român suspect de coronavirus, live pe Facebook din ambulanță: 'Moare lumea pe carantină'

Român suspect de coronavirus, live pe Facebook din ambulanță: 'Moare lumea pe carantină'

Un român suspect de infectare cu coronavirus a făcut live pe Facebook, astăzi, chiar din ambulanța care îl transporta la spital, după ce a început să aibă simptomele specifice bolii.

Român suspect de coronavirus, live pe Facebook din ambulanță: 'Moare lumea pe carantină'
Sursa foto: Facebook
25 Mar 2020   •   11:58

Bărbatul a transmis imagini live pe Facebook din interiorul unei ambulanțe, după ce a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că se simte rău, are febră și tușește.

Un echipaj medical s-a deplasat la adresa indicată de bărbat și l-a preluat pentru a-l transporta la spital.

În timpul transportului, fiind singur în ambulanță, bărbatul a transmis live pe Facebook timp de aproximativ 20 de minute și a transmis mai multe mesaje prietenilor săi.

În timp, clipul video live a fost distribuit de sute de oameni, astfel că peste 5000 de persoane se uitau la transmisiune la un moment dat.

"Moare lumea pe carantină. Dați share, fraților, să vadă toată România. Nu mai ieșiți afară. Că sunteți în Anglia, Spania, Germania, nu mai ieșiți afară. Știe toată lumea: eu am fost sportiv de performanță și m-a dărâmat jos. Aveți grijă de voi. Dacă pe mine m-a dat jos, vă dați seama la ăștia care sunt mai bolnavi", a declarat bărbatul suspect de coronavirus.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close