x close

Românii au blocat linia verde pentru informații despre coronavirus. Mii de apelanți în ultimele ore

de A.M.P    |    28 Feb 2020   •   14:32
Românii au blocat linia verde pentru informații despre coronavirus. Mii de apelanți în ultimele ore 482 Pixabay

Românii aproape că au blocat linia verde pentru informații despre coronavirus, după ce Ministerul Sănătății a anunțat că a luat decizia deschiderii unei astfel de linii pentru toți cei care au nevoie de sfaturi sau informații suplimentare.

Până acum au fost primite aproape 4.000 de apeluri de la persoane care au solicitat informații despre modalitățile de prevenție, dar și despre calea de urmat în cazul în care există suspiciuni asupra contractării virusului, scrie stirileprotv.ro.

Atenţie, însă, nu este o linie de urgenţă!

Dacă vă confruntaţi cu o problemă medicală serioasă sunaţi la 112!

Din păcate, în aceste zile mulţi au exagerat şi au ţinut liniile ocupate. Unii au întrebat, de pildă, dacă ar trebui anulate petrecerile de 1 şi de 8 martie.

0800-800.358 este numărul la care oricine poate suna dacă are întrebări legate de coronavirus între orele 8 şi 23, în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminică.

Linia TELVERDE a fost creată doar pentru informare, subliniază autorităţile.

Până în acest moment, pe teritoriul României a fost confirmat un singur caz de infectare cu virusul COVID – 19 (coronavirus), astfel că nu se poate vorbi de o epidemie. 

Bărbatul care a contactat virusul a fost transportat la București, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr. Matei Balș, este în stare bună și nu prezintă simptome specifice.

Citeşte mai multe despre:

coronavirus telverde
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati