Antena 3 Coronavirus Consilier general PSD, infectat cu COVID-19! Posibil focar la Primăria Capitalei

Consilier general PSD, infectat cu COVID-19! Posibil focar la Primăria Capitalei

de Mia Lungu    |    01 Mar 2021   •   17:02
Consilier general PSD, infectat cu COVID-19! Posibil focar la Primăria Capitalei
Sursa foto: Facebook

Este posibil focar de infecții cu COVID-19 la Primăria Capitalei, după ce un consilier general din partea PSD a fost confirmat cu SARS-CoV-2. Este posibil să se fi propagat virusul în urma ultimei ședințe a Consiliului General, desfășurată vineri.

Aurelin Badulescu, consilier general PSD a explicat la Antena 3 când a fost confirmat cazul și de ce mai mulți consilieri PSD au fost expuși riscului de a contacta virusul.

"În cursul zilei de vineri, o ședința memeorabila la nivelul Municipiului București, în ciuda solicitărilor exprese pe care grupul nostru politic le-a avut, acelea de a se desfășura ședința în sala de Consiliu General, adică pe o suprafață de 500 mp unde putea intră cine dorea din cei 50 de consilieri, am ajuns în situația în care să fim sunați de colegul nostru, Consilierul General Petrariu care a fost positiv la testul COVID.

12 ore, 20 de consilieri generali au stat în 20 de mp. Unii cu masca, alții fără masca. Aproape în 12 ore nu poți să stai numai cu masca, mai trebuie să și mănânci." a explicat consilierul Bădulescu.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close