Subprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit de COVID-19, după o lună de luptă cu boala: Niciun tratament nu a dat rezultate

de Mia Lungu    |    31 Ian 2021   •   10:37
Subprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit de COVID-19, după o lună de luptă cu boala: Niciun tratament nu a dat rezultate

Suprefectul de Timiș, Elena Popa, în vârsta de 60 de ani a murit duminică dimineață, răpusă de COVID-19. Femeia se afla internată la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara încă de la sfârșitul anului trecut. Era în stare foarte gravă la Terapie intensivă.

Medicii de la Babeș i-au făcut inclusiv plasmafereza dar starea ei nu s-a schimbat cu nimic. De la început starea acesteia a fost gravă, iar în ciuda tratamentelor, starea de sănătate nu s-a îmbunătățit, ci din contra!

Elena Popa suferea de hipertensiune arterială, iar în urmă cu o săptămână și jumătate fusese intubată.

A avut simptome încă de la început, pe 28 decembrie, când a fost testată pozitiv după ce soțul ei se îmbolnăvise și el de coronavirus. Febră și tuse seacă, și-a pierdut gustul și mirosul, potrivit presei locale.

A stat mult timp la ASCAR, secție COVID-19 a Spitalului „Victor Babeș”, după care a fost transferată la unitatea de la Pădurea Verde. A primit și plasmă, iar în urmă cu o săptămână și jumătate a fost intubată, relatează tion.ro.

S-a stins după ce a luptat o lună cu boala, în dimineața de duminică, 31 ianuarie. Avea 60 de ani.

Elena Popa a fost numită subprefect de Timiș în ianuarie 2020. Venea de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, de unde lucra încă din 1999.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close