Antena 3 CNN Coronavirus Tânăr de 34 de ani, intubat la ATI cu COVID, în Timișoara: ”Am crezut că o să mor în fiecare zi". Nu era vaccinat

Tânăr de 34 de ani, intubat la ATI cu COVID, în Timișoara: ”Am crezut că o să mor în fiecare zi". Nu era vaccinat

Un tânăr, care nu este vaccinat, s-a infectat cu SARS-CoV-2 pe când se afla în vacanta în Italia și a stat 3 săptămâni internat la ATI.

Tânăr de 34 de ani, intubat la ATI cu COVID, în Timișoara: ”Am crezut că o să mor în fiecare zi". Nu era vaccinat
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    30 Aug 2021   •   15:51

”Am crezut că o să mor în fiecare zi". Sunt cuvintele tulburătoare ale tânărului în vârstă de 34 de ani care a stat aproape 3 săptămâni intubat pe Secția de Terapie Intesiva a spitalului Victor Babeș din Timișoara.

Când i-a fost rău, câteva zile și-a administrat singur un tratament cu vitamine, iar când și-a dat seama că nu mai poate respira a mers la spital.

Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la suta.

A fost necesară intubarea lui pentru a-l putea salva. Timișoreanul spune că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19.

În plus, desi începuse să se simtă rău acesta citise pe internet că oxigenul afectează plămânii și nu dorea să își asume acest risc, motiv pentru care a stat acasă.

Familia a insistat să meargă la spital. Aici, a primit o noua șansă la viață.

Datorita efortului colegilor de la ATI, a echipei condusă de dr. Mirela Porosnicu, care timp de 3 săptămâni a luptat continuu, tânărul a fost salvat. Cu siguranță vor trece luni bune până când își vă reveni în totalitate.

„Câteva zile și-a administrat singur un tratament cu vitamine, iar când și-a dat seama că nu mai poate respira a venit la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută. A fost necesară intubarea lui pentru a-l putea salva. Timișoreanul spune că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19”, declară medicii.

×
Subiecte în articol: COVID-19 vaccin
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close