Antena 3 CNN Coronavirus Teatrele din România care transmit spectacolele online în perioada crizei de coronavirus

Teatrele din România care transmit spectacolele online în perioada crizei de coronavirus

Teatrele din România și-au suspendat temporar activitatea în contextul crizei de coronavirus. Unele dintre ele, însă, au anunțat că vor transmite spectacolele online pentru cei care achiziționează bilete.

Teatrele din România care transmit spectacolele online în perioada crizei de coronavirus
Sursa foto: Pexels
de Claudia Simion    |    23 Mar 2020   •   19:26

TEATRUL BULANDRA

Teatrul Bulandra din București este una dintre instituțiile culturale care a ales să-și mute activitatea în online până la sfârșitul lunii martie.

"Ne schimbăm odată cu schimbarea, așadar Teatrul Bulandra își mută activitatea în online! Începând cu data de 21 martie 2020, Teatrul Bulandra transmite pe pagina sa de Facebook înregistrarea spectacolelor programate până la sfârșitul lunii martie și anulate în urma măsurilor de siguranță împotriva răspândirii COVID 19. Spectacolele vor putea fi vizionate gratuit, in regim de live stream. Povestea merge mai departe!", au anunțat reprezentanții Teatrului Bulandra pe Facebook.

UNTEATRU

Iubitorii de artă se pot bucura și de vizionarea spectacolelor oferite de Unteatru.

"Spectacolele unteatru programate în următoarea perioadă nu se vor suspenda, dar am găsit o soluție prin care iubitorii de teatru din întreaga țară să poată urmări spectacolele noastre, prin intermediul transmisiunilor live, în baza biletelor achiziționate online. Biletele pot fi achiziționate în continuare de pe mystage", se arată într-un comunicat al Unteatru.

TEATRUL DE COMEDIE

Reprezentanții Teatrului de Comedie din București au anunțat că, în perioada 27 martie - 15 mai, în cadrul programului Comedia în carantină, spectacolele din arhivă vor fi transmise în mediul online și vor putea fi vizionate gratuit.

"Avem o veste bună pentru tine: ne mutăm și noi în online, chiar de Ziua Mondială a Teatrului! Vineri 27 martie, lansăm programul Facebook.

OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI

Opera Națională București a lansat programul "Seri de Operă Online", iar începând cu data de 23 martie românii vor putea urmări online spectacolele de operă. Înregistrările vor fi disponibile atât pe pagina oficială de Facebook Opera Națională București, cat si în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolelor.

TEATRUL NAȚIONAL CLUJ-NAPOCA

Teatrul Național din Cluj-Napoca va difuza online, pe site-ul instituției, o selecție dintre cele mai apreciate producții ale sale. "Difuzarea reprezentațiilor va coincide cu serile tradiționale de spectacol pe scena mare a teatrului: în fiecare seară de marți, joi, sâmbătă și duminică un spectacol va putea fi urmărit online pe website-ul teatrului. Spectacolul va începe la ora 19:00 și va fi disponibil spre vizionare timp de 23 de ore".

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close