Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat asimptomatic din Galați, mort la câteva ore după ce a refuzat internarea pentru că "se simțea bine"

Un bărbat asimptomatic din Galați, mort la câteva ore după ce a refuzat internarea pentru că "se simțea bine"

Un gălățean în vârstă de 45 de ani, cu obezitate de gradul 3 și pozitiv SARS-CoV-2, a murit la câteva ore după ce a refuzat internarea. Bărbatul se marţi se prezentase la spital, însă a refuzat internarea susţinând că se simte bine.

Un bărbat asimptomatic din Galați, mort la câteva ore după ce a refuzat internarea pentru că "se simțea bine"
Sursa foto: Antena3
de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   18:00

Acesta tuşea, dar nu avea febră sau alte simptome ale infecţiei, au stabilit medicii gălăţeni. Din nefericire, câteva ore mai târziu, starea de sănătate a bărbatului s-a degradat şi a murit.

„Nu avea febră, el tuşea, dar a refuzat internarea, a spus că se simţea bine. Aseara (marți seara - n.r.) s-a degradat starea lui de sănătate. O ambulanţă a ajuns la domiciliul persoanei în jurul orei 1.00, dar din păcate nu au putut să o salveze, deşi au aplicat metode de resuscitare. Nu s-a mai putut face nimic, păcat, este o viaţă pierdută”, i-a declarat, miercuri, pentru Mediafax, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avramescu.

Miercuri, la Galaţi au fost înregistrate 53 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 şi trei decese. În total, de la debutul epidemiei 1365 de gălăţeni s-au infectat, dintre care 107 au murit.

×
Subiecte în articol: Galați coronavirus asimptomatic
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close