Antena 3 Coronavirus Un bărbat asimptomatic din Galați, mort la câteva ore după ce a refuzat internarea pentru că "se simțea bine"

Un bărbat asimptomatic din Galați, mort la câteva ore după ce a refuzat internarea pentru că "se simțea bine"

de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   18:00
Un bărbat asimptomatic din Galați, mort la câteva ore după ce a refuzat internarea pentru că "se simțea bine"
Sursa foto: Antena3

Un gălățean în vârstă de 45 de ani, cu obezitate de gradul 3 și pozitiv SARS-CoV-2, a murit la câteva ore după ce a refuzat internarea. Bărbatul se marţi se prezentase la spital, însă a refuzat internarea susţinând că se simte bine.

Acesta tuşea, dar nu avea febră sau alte simptome ale infecţiei, au stabilit medicii gălăţeni. Din nefericire, câteva ore mai târziu, starea de sănătate a bărbatului s-a degradat şi a murit.

„Nu avea febră, el tuşea, dar a refuzat internarea, a spus că se simţea bine. Aseara (marți seara - n.r.) s-a degradat starea lui de sănătate. O ambulanţă a ajuns la domiciliul persoanei în jurul orei 1.00, dar din păcate nu au putut să o salveze, deşi au aplicat metode de resuscitare. Nu s-a mai putut face nimic, păcat, este o viaţă pierdută”, i-a declarat, miercuri, pentru Mediafax, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avramescu.

Miercuri, la Galaţi au fost înregistrate 53 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 şi trei decese. În total, de la debutul epidemiei 1365 de gălăţeni s-au infectat, dintre care 107 au murit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close