Un cuplu din Iași, care s-a întors din Italia, a refuzat să intre în carantină și a primit amendă după ce a provocat scandal

08 Apr 2020   •   18:19
Un cuplu din Iași, care s-a întors din Italia, a refuzat să intre în carantină și a primit amendă după ce a provocat scandal Hepta

Un cuplu din Iași, bărbat și femeie, au refuzat să intre în carantină instituționalizată timp de 14 zile, după ce s-au întors din Italia.

Cei doi ieșeni au început să facă scandal și să spună că refuză să intre în carantină, măsură luată de autorități cu scopul limitării răspândirii infecției cu coronavirus.

S-au întors din Italia cu o mașină în care se mai aflau și patru copii, potrivit Adevărul.

Cei doi soți au refuzat să se deplaseze spre Iași, atunci când au ajuns în localitatea Podu Iloaiei, dar au fost convinși de polițiști să-și continue drumul.

Oamenii legii au intervenit în acest caz și le-au adus la cunoștință celor doi ieșeni prevederile legale. În cele din urmă, persoanele au fost convinse să intre în carantină, dar au fost și sancţionaţi contravenţional cu amenda în valoare de 1.000 lei fiecare, pentru provocare de scandal.

sati
x close