Antena 3 CNN Coronavirus Un senator anunță că are COVID-19 și pneumonie dublă. Mesajul transmis din spital

Un senator anunță că are COVID-19 și pneumonie dublă. Mesajul transmis din spital

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anunțat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus și a dezvoltat o dublă pneumonie, în urma infectării. Acesta a precizat că se simte bine și totul merge bine.

Un senator anunță că are COVID-19 și pneumonie dublă. Mesajul transmis din spital
Sursa foto: Hepta
11 Iul 2020   •   08:40

Tanczos Barna a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook, în limba maghiară. Senatorul a scris pe Facebook că se simte bine și se află sub tratament.

„Astăzi am aflat că am o dublă pneumonie, apoi că Covid-19 este responsabil pentru această pneumonie. Sunt înconjurat de o echipă de medici super-profesioniști. Să începem tratamentul. Mă vindec și totul merge înainte.

P.S.: Sunt bine. Nu mă doare nimic, starea mea de spirit este bună, medicii și asistentele sunt amabili, totul este în regulă”, a scris senatorul Tanczos Barna.

Infecția cu COVID-19 poate provoca afecțiuni grave la nivelul creierului și altor organe. Medicul Virgil Musta, detalii șocante!

Din nou peste 500 de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19! Numărul infectărilor a depășit 31.000 pe teritoriul României. Au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate, dintre care 21.129 de pacienți vindecați și 1.683 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Până astăzi, 1.847 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

592 de cazuri noi din 14.680 teste

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 592 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 236 de pacienți.

Când se mai relaxează măsurile de restricție? Premierul Ludovic Orban dă lămuriri în acest sens

Premierul Ludovic Orban a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre numărul uriaș de cazuri de coronavirus din ultimele zile, despre momentul deschiderii restaurantelor și despre posibilitatea aplicării altor măsuri de relaxare.

Întrebat când dacă ne putem aștepta la un noul val de relaxare, dar și la deschiderea restaurantelor de la 15 iulie, premierul a spus că ”Să-mi fie cu iertat, încă mai aşteptăm să luăm această decizie”.

”Mâine, la ora 9, avem conferinţa cu toţi cei implicaţi, inclusiv cu instituţiile de control, am decretat mobilizare generală, toţi angajaţii care au atribuţii de control vor ieşi din birou, vor efectua controale peste tot unde avem semnale clare că nu se respectă regulile de protecţie, controalele vor fi de severitate maximă, evident direct proporţionale cu gradul de încălcare a regulilor de protecţie sanitară”.

"Nu putem să mai acceptăm nerespectarea regulilor"

Ludovic Orban a subliniat că este inacceptabil ca românii care respectă regulile să fie puși în pericol de cei care nu le respectă și că vor fi luate măsuri în acest sens. 

×
Subiecte în articol: senator
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close