Antena 3 Coronavirus Valeriu Gheorghiță, mesaj de Paște: Cea mai importantă lecție rămâne lecția solidarității

Valeriu Gheorghiță, mesaj de Paște: Cea mai importantă lecție rămâne lecția solidarității

de Claudia Popovici    |    30 Apr 2021   •   20:11
Valeriu Gheorghiță, mesaj de Paște: Cea mai importantă lecție rămâne lecția solidarității Facebook / Valeriu Gheorghiță

Parcurgem o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții, însă cea mai importantă lecție rămâne lecția solidarității, spune coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

„Ne aflăm într-un moment plin de încărcătură emoțională - suntem în prejma sărbătorilor Pascale.

Mesajul meu se adresează tuturor celor de acasă, dumneavoastră, precum și tuturor celor care astăzi de află la datorie, în unitățile medicale, în centrele de vaccinare și în stradă, în sprijinul efortului de revenire la normalitate.

Parcurgem o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții, însă cea mai importantă lecție rămâne lecția solidarității”, spune Valeriu Gheorghiță.

El afirmă că vaccinarea reprezintă „calea sigură și eficientă de revenire la noralitate”.

„Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că prin vaccinare alegem calea sigură și eficientă de revenire la normalitate. Vă doresc tuturor sărbători liniștite cu pace, sănătate și cu liniște sufletească alături de cei dragi. Sărbători binecuvântate”, încheie medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close