Antena 3 Coronavirus Viceprimarul Capitalei: "Să se activeze starea de urgență. Bucureștiul, în 3 zile nu mai face față"

Viceprimarul Capitalei: "Să se activeze starea de urgență. Bucureștiul, în 3 zile nu mai face față"

10 Mar 2020   •   18:08
Viceprimarul Capitalei: "Să se activeze starea de urgență. Bucureștiul, în 3 zile nu mai face față"

 Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a spus că dacă situația provocată de prezența coronavirusului în România va continua în același ritm și în zilele următoare, ar trebui activată starea de urgență.

"Să se activeze starea de urgență. Bucureștiul, în 3 zile, nu mai face față, dacă creșterilor vor continua, cum au fost azi. Numărul de locuri în spitale vor fi depășite.”, a declarat Aurelian Bădulescu, la România TV.

Pe teritoriul României au fost confirmate 25 cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 25 cetățeni care au contactat virusul, 5 sunt declarați vindecați și au fost externați.

Opt noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate astăzi în București. Printre bolnavi se numără un copil de numai trei ani, dar și o femeie însărcinată.

Ultimele opt cazuri confirmate marți, 10 martie:

1. Femeie, 31 ani, județul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în București.
2. Bărbat, 32 de ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
3. Femeie, 30 de ani, gravidă, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună.
4. Copil, 3 ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
5. Femeie, 36 de ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
6. Femeie, 35 ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
7. Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
8. Femeie, 41 ani, care s-a întors din Germania în data de 7 martie 2020 din Munchen, Germania, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close