Antena 3 CNN Economic La şapte ani a intrat în contact cu lumea antreprenoriatului, a prins gustul şi apoi a găsit şi reţeta succesului | BizSchool

La şapte ani a intrat în contact cu lumea antreprenoriatului, a prins gustul şi apoi a găsit şi reţeta succesului | BizSchool

Alexa Rădulescu este o tânără antreprenoare care a intrat în această lume fascinantă încă de la vârsta de 7 ani, vânzând cafele în magazinul părinților.

La şapte ani a intrat în contact cu lumea antreprenoriatului, a prins gustul şi apoi a găsit şi reţeta succesului | BizSchool
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Bianca Voinea    |    15 Oct 2022   •   10:00

Ulterior, a preluat de la familie un alt business, cu obiecte de antichitate. Apoi a renunțat și a jonglat cu viața profesională între corporații și diverse alte job-uri, inclusiv la stat. În pandemie însă s-a întors la marea ei dragoste: antreprenoriatul.

A deschis, împreună cu partenera de business Monica Trașcă, un showroom de mobilă și decorațiuni în care clienții își pot personaliza locuințele fix așa cum doresc.

Cu ce se deosebesc ele față de alte astfel de locații este că absolut toate produsele sunt alese personal. Nimic nu intră în showroom fără să fi trecut testul lor. Mai mult decât atât, clienți găsesc aici de consilierea unui architect.

Deși este un serviciu care în primă fază sperie, pentru că mulți îl consideră unul de lux, în final oamenii înțeleg că munca unui architect îi scutește de multe cheltuieli inutile, dar și de greșeli pe care le pot face în propriile locuințe.

Până acum, rețeta de business a celor două tinere a fost un success, dar asta se datorează și faptului că nu s-au temut să greșească.

“Eșecul este o experiență pe care nu o poți învăța în niciun training și în nicio carte” a mărturisit Alexa Rădulescu în interviul realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

Întreaga poveste poveste motivațională a tinerei o găsiți în clipul de mai jos.

×
Subiecte în articol: Alexa Rădulescu BizSchool
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close