Antena 3 CNN Economic Povestea antreprenoarei a cărei model în afaceri i-a fost... mama | BizSchool

Povestea antreprenoarei a cărei model în afaceri i-a fost... mama | BizSchool

Așa a pomenit de mică. Mama ei făcea afaceri, drept care la nelipsita întrebare a adulților, “ce vrei să te faci când vei fi mare”, ea nu avea decât un răspuns, pe care îl dădea fără a sta pe gânduri.

de Bianca Voinea    |    11 Noi 2023   •   10:00

Acela era modelul său în viață, drept care, familiarizată deja cu această lume de la vârste fragede, Ana Brumă s-a transformat în femeia puternică de succes, care astăzi este una dintre figurile de referință din industria de beauty a României.

A cochetat cu mai multe domenii, dar toate au avut ca element comun frumosul. Ana a căutat să înfrumusețeze fiecare drum pe care a pășit. S-a oprit la domeniul de beauty în urmă cu doi ani, dintr-o întâmplare nefericită, dar care s-a dovedit că era, de fapt, “nota de plată” pe care o avea de făcut pentru a își descoperi adevărata cale. Înainte de acest business, avusese un business foarte complex în domeniul amenajărilor interioar.

Era importator și distribuitor de tot ce înseamnă materiale de finisaje, de la gresie, la sanitare, la vopsele decorative, mobilier, absolut tot. Dar, oprind totul brusc, din cauza unor probleme de sănătate, a putut să vadă pădurea de copaci, cum se spune.

A fost momentul ei de respiro, în care s-a detașat de tot și a ales să facă ceea ce simțea. A început să studieze… cosmetologia, să se perfecționeze, să obțină atestări, să devoreze efectiv tot ceea ce ținea de această știință, să experienteze pe propria-i piele, la propriu, pentru a se asigura că aduce pe piață ceea ce este mai bun și mai sănătos pentru românce.

A deschis apoi o clinică de înfrumusețare la Oradea și de curând și la București, în primul rând pe dorința de a educa femeile să își mențină pielea sănătoasă, renunțând la machiajele care să ascundă imprefecțiunile.

Antreprenoarea nu s-a limitat doar la clinica din vestul țării, ci a reușit să aducă în exclusivitate în România branduri de top din industria cosmeticelor. Vă invităm, așadar, să descoperiți povestea Anei Brumă din interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close