Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la aparate foto. Oferte pentru cunoscători

Reduceri eMAG la aparate foto. Oferte pentru cunoscători

Reduceri eMAG la aparate foto. Oferte pentru cunoscători
15 Sep 2019   •   10:25

Reduceri eMAG la aparate foto DSLR. Dacă sunteți în căutarea unui aparat foto de înaltă calitate, modelele profesionale de la eMAG nu vă vor dezamăgi.

Pentru a profita de toate reducerile de pe emag.ro la aparate foto profesionale, intrați aici.

Astăzi, la cel mai mare magazin online din România, găsiți trei modele de aparate foto profesionale la prețuri foarte avantajoase. Mai jos, găsiți aparate DSLR produse de Canon, Nikon și Sony, principalii actori de pe piața camerelor foto profesionale.

Reduceri eMAG la aparate foto DSLR

1. Aparat foto DSLR Nikon D5300

Acest dispozitiv poate surprinde fotografii de 24,2 megapixeli în format DX. Puteți trimite imaginile direct de la aparatul Nikon la smartphone sau tabletă. Dispune de GPS incorporat, iar monitorul camerei este pivotant și flexibil.

De asemenea, puteți să înregistrati secvente Full HD cursive, în timp ce focalizarea automata cu vizualizare continua in timp real pastreaza imaginile clare, chiar daca actiunea este în mișcare.

Puteți achiziționa acest aparat Nikon de pe emag.ro cu un discount de 15 la sută, de aici.

2. Aparat foto DSLR Sony A77 II

O cameră foto cu adevărat de top. Puteți fotografia continuu, cu 79 de puncte de focalizare automată, la 12 cps și cu un senzor CMOS Exmor de 24,3 de megapixeli.

Echilibrand viteza si stabilitatea, algoritmul avansat de la Sony utilizeaza analiza masurarii in timp real pentru a mentine camera fixata pe subiect - fara a fi distrasa de obiectele din apropiere.

Este un aparat foto extrem de performant, iar pe emag.ro îl găsiți la preț redus.

Pentru mai multe detalii, intrați aici.

Reduceri eMAG la aparate foto DSLR

3. Aparat foto DSLR Canon EOS 1300D BK

Cu această cameră foto puteți surprinde imagini detaliate cu senzorul de APS-C de 18 megapixeli. Mai mult, aveți șansa de a realiza fotografii memorabile in lumina scazuta datorita gamei largi de sensibilitate ISO 100-6400 (extensibil până la 12800).

Pe lângă faptul că este un aparat ușor de folosit, camera de la Canon are și un preț excelent pentru gama din care face parte. La eMAG îl găsiți și cu o reducere de preț de 15 procente.

Îl puteți cumpăra de aici.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close