Antena 3 CNN Economic Aplicaţia care ne ajută să avem o relaţie mai bună cu propriii bani | BizSchool

Aplicaţia care ne ajută să avem o relaţie mai bună cu propriii bani | BizSchool

Diana Seredenciuc și Andrei Perianu fac parte din generația tânără, dar ambițioasă, de antreprenori. Cei doi au lansat un start-up inovativ prin care oferă consiliere financiară online.

de Bianca Voinea    |    27 Apr 2024   •   09:55

Practic, ei compară toate produsele financiare din piaţă, oferindu-le astfel românilor posibilitatea de a alege cea mai bună variantă pentru ei. Platforma lor include informaţii şi analize despre carduri de credit, conturi de investiţii, credite de nevoi personale, credite ipotecare sau imobiliare, dar și multe altele.

Cu alte cuvinte, dispar drumurile pe la bănci pentru a aduna oferte. Și pentru că o data intrați în această roată și-au dat seama că românii au nevoie de și mai mult ajutor pe partea de educație financiară au lansat inclusiv o platformă de informare pe diverse subiecte care țin, evident, de bani: de la cum să economisim din puținul pe care îl avem, până la cât ne permitem să plătim pentru o mașină în funcție de venit sau pași concreți pentru cei care vor să învețe cum pot să își înmulțească banii prin Bursă sau alte instrumente de investiții.

Mai mult decât atât, cel mai recent proiect al lor este chiar o aplicație foarte ingenioasă care le permite utilizatorilor să aibă o relație mai bună și mai transparentă cu bani lor. Aplicația se conectează cu toate băncile, astfel că doar trebuie asociat un cont bancar și absolut toate tranzacțiile vor fi contorizate pe categorii.

În plus, fondatorii vor să lege aplicația la administrațiile financiare astfel încât utilizatorii să poată face plățile direct. Povestea acestui business, dar și cum ne poate ajuta o aplicație să ne gestionăm mai bine veniturile astfel încât să putem face chiar economii aflați din interviul realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close