Antena 3 CNN Economic Auto Dâmboviţa. Tânără de 26 de ani, spulberată pe trecerea de pietoni sub ochii tatălui ei

Dâmboviţa. Tânără de 26 de ani, spulberată pe trecerea de pietoni sub ochii tatălui ei

Dâmboviţa. Tânără de 26 de ani, spulberată pe trecerea de pietoni sub ochii tatălui ei
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Mai 2011   •   23:59

Imagini cumplite în Dâmboviţa! O tânără de 26 de ani a fost izbită de un autocar, pe trecerea de pietoni. Întreaga scenă a fost văzută chiar de tatăl femeii, care a alergat disperat să-şi ajute fiica. Tânăra a fost adusă în comă, cu elicopterul, la spitalul Floreasca din Capitală.

A traversat pe trecerea dintre viaţă şi moarte. Doar un miracol a mai salvat-o după un impact atât de puternic. Iar cel care îi mângâie părul plin de sânge este tatăl ei. A văzut totul.

Femeia venise cu tatăl ei până la primăria din Răcari să-şi preschimbe buletinul. Tatăl i-a luat-o înainte, a traversat şi a rămas să o aştepte. Cu actele în mâini, tânăra s-a asigurat. Însă, doar în partea dreaptă, apoi a păşit, fără să vadă autocarul.

Tânăra a fost azvârlită precum un manechin şi s-a izbit cu capul de asfalt. Şi-a pierdut cunoştinţa, dar nu şi pulsul. Paramedicii şi-au dat seama că viaţa femeii se măsoară în minute. Au chemat elicopterul.

În timp ce-şi vede fiica dusă spre elicopter, tatăl caută răspunsuri dar nici şoferul autocarului nu mai are cuvinte.

A venit cu viteză foarte mare şi când m-am repezit la el să-l întreb de ce a făcut asta, el a răspuns că a greşit. Ăsta a fost lucrul pe care l-a spus. A venit cu toată forţa în ea, a aruncat 4-5 metri pe asfalt.

Tânăra a ajuns în comă la spitalul Floreasca. Are bazinul fracturat şi craniul spart. La locul accidentului au mai rămas urmele de sânge şi de frână. Ultimele îi vor ajuta pe poliţişti să determine viteza cu care circula şoferul. Făcea naveta între Târgovişte şi Bucureşti, iar în momentul accidentului avea 15 călători la bord. Bărbatul de 31 de ani riscă dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

 


×
Subiecte în articol: accident Dambovita
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close