Antena 3 CNN Economic Auto Incredibil. Un român de 56 ani nu a avut niciodată carnet, dar conduce de opt ani prin Europa

Incredibil. Un român de 56 ani nu a avut niciodată carnet, dar conduce de opt ani prin Europa

Incredibil. Un român de 56 ani nu a avut niciodată carnet, dar conduce de opt ani prin Europa
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Apr 2011   •   22:20

Un şofer de 56 de ani a reuşit să-i lase pe poliţiştii arădeni muţi de uimire. Nu a depăşit limita de viteză, şi nici nu a fost implicat într-un accident grav. Ce i-a uimit pe oamenii legii a fost sinceritatatea cu care omul a recunoscut că nu are carnet de conducere, deşi mai bine opt ani a parcurs, la volan, toată Europa.

Bărbatul nu avut niciodată carnet. Acum opt ani însă, l-a prins microbul şoferiei. De atunci a condus prin toată Europa.

Faptul că nu are carnet nu l-a împiedicat să conducă şi maşini de mare tonaj. Omul a ieşit în trafic chiar şi cu un autotren. 

A trecut, după cum spune chiar el, prin zeci de ţări, şi a fost oprit de mai multe ori. Chiar a fost amendat pentru altele, dar nimeni nu i-a cerut carnetul.

Şoferul este stabilit de mai mulţi ani în Germania, şi se întorcea cu familia în ţară, pentru a sărbători Paştele. Aventura bărbatului s-a terminat însă la intrarea în ţară. Poliţiştii arădeni i-au cerut pur şi simplu carnetul al un control de rutină. Au rămas şocaţi când au primit raspunsul.

Omul s-a ales cu o amendă, dar şi cu un dosar penal.

Bărbatul este din Făgăraş, aşa că a fost nevoit sa îşi continue drumul spre casă pe locul pasagerului din dreapta.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close