Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O femeie călcată pe trecere şi patru maşini avariate, în două accidente din Constanţa

Infotrafic. O femeie călcată pe trecere şi patru maşini avariate, în două accidente din Constanţa

Infotrafic. O femeie călcată pe trecere şi patru maşini avariate, în două accidente din Constanţa
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Dec 2010   •   14:30

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost călcată de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Totul s-a întâmplat, aseară, într-un cartier aflat la periferia   Constanţei. Femeia se pregătea să traverseze în momentul în care a fost spulberată de un autoturism.

Şoferul vinovat  de producerea accidentului susţine că n-a văzut-o pe tânără.

Femeia se întorcea de la serviciu şi se îndrepta spre casă. A vrut să treacă pe marcajul pietonal însă nu a mai apucat. Un autoturism a lovit-o în plin.
 
După ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, victima a fost transportată de urgenţă la spital.

Şoferul se va alege cu dosar penal.

Din cauza accidentului circulaţia în zonă a fost blocată  mai bine de o oră.

Femeie călcată pe trecerea de pietoni


Tot sâmbătă seară, patru maşini au fost distruse în centrul Constanţei, din cauza unui şofer beat. Bărbatul nu a văzut maşina care s-a oprit în faţa lui, a lovit-o şi a aruncat-o pe contrasens în alte două maşini. Mai multe persoane, printre care un copil de şase ani, dar şi şoferul vinovat, au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Accidentul s-a produs pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Constanţa. Şoferul vinovat se îndrepta către staţiunea Mamaia. La un moment nu a mai păstrat distanţa faţă de maşina din faţă şi a intrat în ea. Maşina lovită a fost aruncată în alte două autoturisme.

În urma impactului, mai multe persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital, din fericire doar cu răni uşoare sau sperieturi.

Toate cele patru maşini implicate în accident au fost grav avariate.Trei dintre acestea au fost ridicate din mijlocul intersecţiei cu ajutorul unei platforme.

Şoferul care a provocat accidentul se va alege acum cu dosar penal pentru pentru distrugere şi vătămare corporală, dar şi pentru că a condus băut. De asemenea, el va trebui să plătească toate pagubele.>

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close