Antena 3 CNN Economic Auto Mare atenţie dacă aveţi de gând să cumpăraţi o maşină second hand! Interpolul a descoperit autoturisme furate în cel mai mare târg auto

Mare atenţie dacă aveţi de gând să cumpăraţi o maşină second hand! Interpolul a descoperit autoturisme furate în cel mai mare târg auto

Mare atenţie dacă aveţi de gând să cumpăraţi o maşină second hand! Interpolul a descoperit autoturisme furate în cel mai mare târg auto
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iun 2012   •   07:43

Interpolul a descins în cel mai mare târg auto din Europa. Poliţişti români şi colegi de-ai lor din mai multe ţări europene au verificat maşinile vândute în târgul din cartierul Vitan. În doar câteva ore, au descoperit 4 maşini furate. Atenţie, aşadar, dacă aveţi în plan să cumpăraţi o maşină second-hand.

Centrul acţiunii a fost târgul auto din cartierul bucureştean Vitan. În acelaşi timp, în Vaslui, Iaşi şi Timiş, la punctele de trecere a frontierei, au fost verificate actele mai multor maşinilor.

În târgul Vitan, anchetatorii au descoperit 5 maşini cu probleme.  3 erau furate din Italia şi una din Franţa. O altă maşină avea acte false întocmite în Spania. La vama Albiţa, poliţiştii au descoperit un autoturism furat din Italia. Şoferul încerca să intre cu maşina dinspre Republica Moldova.

România este o piaţă principală de desfacere pentru maşinile furate din Europa. În general, maşinile sunt aduse în ţară cu ajutorul proprietarului care vrea banii de pe asigurare ori dispar de la firmele de închirieri.

Cei care au cumpărat maşini la mâna a doua ştiu unde şi când apar problemele. Reprezentanţii târgului auto din Capitală spun că nu pot opri comerţul cu maşini furate.

Maşinile cu probleme au fost confiscate iar poliţiştii încearcă să ajungă la proprietarii de drept.





×
Subiecte în articol: perchezitii descinderi
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close