Antena 3 CNN Economic Auto O maşină a Ambasadei Mexicului, implicată într-un accident în intersecţia în care a murit Teo Peter (VIDEO)

O maşină a Ambasadei Mexicului, implicată într-un accident în intersecţia în care a murit Teo Peter (VIDEO)

O maşină a Ambasadei Mexicului, implicată într-un accident în intersecţia în care a murit Teo Peter (VIDEO)
Sursa foto: accident
28 Mar 2010   •   14:25

Un nou accident, în care a fost implicată o maşină a corpului diplomatic, a avut loc în Bucureşti, în aceeaşi intersecţie în care a murit Teo Peter. O maşină a Ambasadei Mexicului la Bucureşti s-a izbit de un alt autoturism. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Accidentul s-a produs în intersecţia Bulevardului Dacia cu strada Polonă. Două maşini, dintre care una a Ambasadei Mexicului au intrat în coliziune.

Şoferul maşinii consulare susţine că a respectat regulile de circulaţie şi nu se face vinovat de producerea accidentului.

Două persoane, din cealaltă maşină, au fost rănite în urma accidentului şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla care şofer se face vinovat de producerea accidentului. Accidentul a avut loc exact în intersecţia în care, în decembrie 2004, a murit Teo Peter tot într-un accident în care a fost implicată o maşină a corpului diplomatic.



Antena 3




×
Subiecte în articol: masini intersectie sofer Mexic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close