Antena 3 CNN Economic Auto O maşină a intrat într-un stâlp cu 200 km/h, la Mamaia. O persoană a murit, două sunt grav rănite

O maşină a intrat într-un stâlp cu 200 km/h, la Mamaia. O persoană a murit, două sunt grav rănite

O maşină a intrat într-un stâlp cu 200 km/h, la Mamaia. O persoană a murit, două sunt grav rănite
06 Feb 2011   •   20:38

200 de kilometri pe oră avea un bolid, duminică dimineaţă, pe bulevardul principal din staţiunea Mamaia, când s-a izbit de un stâlp. În acelaşi loc în care, acum patru ani, patru tineri au sfârşit la fel, tot din cauza vitezei. Bilanţul de această dată - un mort şi doi răniţi grav. Oamenii din zonă spun că bubuitura s-a auzit de la un kilometru distanţă.

Stâlpul în care a intrat maşina a fost pur şi simplu smuls. Iar autoturismul s-a oprit câţiva metri mai încolo, într-un copac. Din cauza vitezei nebune, bolidul s-a făcut bucăţi - împrăştiate pe o rază de zeci de metri. Şoferul a murit pe loc.

 


Pare incredibil, dar ceilalţi doi oameni din maşină au scăpat cu viaţă. Poliţiştii cred că şoferul nu avea mintea limpede în momentul în care s-a urcat la volan. În buzunarele lui au găsit gasit opt pliculeţe cu un praf alb. Iar mania vitezei - se pare că o avea de ceva vreme.

“Avea permisul de conducere reţinut în vederea suspendării pentru viteză excesivă”, a declarat agentul şef principal Florin Olteanu, Poliţia Rutieră Constanţa.

Accidentul a avut loc într-un loc în care, acum patru ani, patru tineri au murit carbonizaţi în urma unui accident de maşină. Tot viteza prea mare le-a adus sfârşitul.

×
Subiecte în articol: viteza Mamaia accident
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close