Antena 3 CNN Economic Auto Piteşti. Un şofer de 19 ani şi-a omorât prietenul, în urma unui accident cu un autobuz

Piteşti. Un şofer de 19 ani şi-a omorât prietenul, în urma unui accident cu un autobuz

Piteşti. Un şofer de 19 ani şi-a omorât prietenul, în urma unui accident cu un autobuz
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Ian 2011   •   23:32

Un tânăr de 19 ani din Piteşti şi-a omorât prietenul şi a băgat în spital alţi doi amici. A mers cu viteză pe şoseaua umedă, a derapat, maşina s-a răsucit de câteva ori pe şosea şi s-a înfipt într-un autobuz.

Şoferul e disperat. A reuşit să iasă singur din maşină. El a scos şi doi dintre cei trei pasageri. Unul a ajuns la spital, cu o altă maşină. Pe celălalt, mai grav rănit, l-a ţinut în braţe până a venit salvarea.

Bărbatul urcat în ambulanţă este proprietarul maşinii. Misiunea pompierilor nu s-a terminat însă. Pe bancheta din spate, un alt bărbat este captiv între fiare. 

Erau patru în maşină şi mergeau spre casă. Tocmai ieşiseră dintre benzinărie, când au derapat, pe şoseaua umedă.  A intrat cu spatele într-un autobuz parcat. Pompierii şi-au dat seama că nu pot scoate  bărbatul încarcerat pe bancheta din spate, până nu mută  autoturismul. 

Se pare că pasagerii i-au cerut şoferului să apese pe acceleraţie, iar el s-a conformat.

Tânarul de 21 de ani care a murit era student în anul doi la teologie. Ca o ironie a sor?ii, accidentul a avut loc exact în faţa unei biserici. Şoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa şi pentru vătămare corporală.

×
Subiecte în articol: Pitești sofer accident
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close