Antena 3 CNN Economic Auto Cel mai rapid şi cel mai scump automobil din lume. Premiere la salonul auto de la Geneva

Cel mai rapid şi cel mai scump automobil din lume. Premiere la salonul auto de la Geneva

Cel mai rapid şi cel mai scump automobil din lume. Premiere la salonul auto de la Geneva
de S.T.    |    01 Mar 2016   •   15:19

120 de premiere mondiale şi europene vor avea loc la Salonul Auto de la Geneva, care debuteaza astazi. Dintre acestea, cele mai importante sunt noul Maserati Levante, SUV-ul de lux al italienilor, care va concura direct cu Porsche Cayenne, Skoda Vision S, care oferă o imagine atât către viitorul mărcii, Volkswagen up! facelift, în timp ce pe segmental de lux Rolls-Royce vine cu Phantom Zenith, Bentley cu Mulsanne facelift, iar Bugatii cu noul Chiron, automobilul cu care va recuceri titlul de cel mai rapid şi cel mai scump automobil din lume.

Americanii de la Ford vin şi ei cu modele noi. Ford prezintă la Geneva noua Fiesta ST200 de 200 CP, dar şi noul SUV Kuga care îşi face debutul alături de cele două versiuni ale modelului Ford GT.

Cea de-a 86-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva găzduiește în acest an aproximativ 200 de expozanţi din 30 de ţări, care vor ocupa o suprafaţă de peste 77.000 metri pătraţi. În cele 11 zile ale salonului, organizatorii se așteaptă la apoape 700.000 de vizitatori.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close