Antena 3 CNN Economic Auto Programul Rabla reîncepe luni. Internetul e plin cu anunţuri de vânzare-cumpărare vouchere

Programul Rabla reîncepe luni. Internetul e plin cu anunţuri de vânzare-cumpărare vouchere

Programul Rabla reîncepe luni. Internetul e plin cu anunţuri de vânzare-cumpărare vouchere
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Mar 2011   •   16:32

Mai sunt câteva zile pînă reîncepe programul Rabla. Dar internetul fierbe deja - s-a umplut cu anunţuri de vânzare şi cumpărare de vouchere. Negocierile se poartă la sânge. 

 
Se pare că programul Rabla a devenit o sursă de venit pentru cei care au o maşină veche dar nu au nevoie de voucherul de la stat, primit pentru casarea acesteia. Astfel pe internet anunţurile de  vânzare de tichete valorice sau de maşini vechi nu mai contenesc. 
 
Mai mult, chiar şi dealerii auto au simţit că vânzarea şi cumpărarea de vouchere poate aduce profit şi astfel îi ajută pe clienţi să procure mai uşor tichetele. 
 
Dealerii auto primesc până la trei vouchere de la un singur client. Asta înseamnă o reducere de până la la 2.700 de euro din preţul maşinii nou cumpărate. 
 
Totuşi deocamdată românii par rezervaţi. 
 
Noutatea acestui an este că şi instituţiile statului pot scăpa de parcul auto vechi şi-şi pot cumpăra cu vouchere maşini noi la preţ redus. 
 
Fondul pentru Mediu a anunţat că luni şi marţi se vor împărţi toate voucherele, iar de miercuri, 60.000 de maşini vechi sunt aşteptate la casat. 

 
 

×
Subiecte în articol: vanzare cumparare internet vouchere
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close