Antena 3 CNN Economic Auto Toyota recheamă în service peste 1.400 de maşini în România. Risc de incendiu în timpul funcționării

Toyota recheamă în service peste 1.400 de maşini în România. Risc de incendiu în timpul funcționării

Toyota recheamă în service peste 1.400 de maşini în România. Risc de incendiu în timpul funcționării
Sursa foto: sursa: toyota.ro
19 Aug 2016   •   20:14

Grupul nipon Toyota Motor, cel mai mare producător auto din lume, recheamă în service 1.405 de maşini în România, din cauza unor probleme la canistra de carbon activ, amplasată în rezervorul de benzină, scrie adevarul.ro.

Modelele vizate sunt Toyota Auris, Toyota Corolla, Toyota Prius, Toyota Prius+, Toyota Prius PHV şi Lexus CT200h. Conform Toyota, există posibilitatea ca o fisură să se dezvolte pe o muchie a unui canal al carcasei pompei de combustibil. Iar dacă fisura se măreşte, combustibilul se poate scurge din rezervor, şi în prezenţa unei surse de aprindere, creşte riscul apariţiei unui incendiu.

Clienţii nu vor da niciun ban pentru reparaţii, costurile fiind suportate de Toyota. Consumatorii vor fi informaţi prin scrisori recomandate „cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparaţii autorizat Toyota, pentru efectuarea campaniei“, susţin reprezentanţii companiei.

 

×
Subiecte în articol: Toyota
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close