Antena 3 CNN Economic Auto Un tir încărcat cu conserve a luat foc pe DN 7, în Argeş. Circulaţia, blocată 45 de minute

Un tir încărcat cu conserve a luat foc pe DN 7, în Argeş. Circulaţia, blocată 45 de minute

Un tir încărcat cu conserve a luat foc pe DN 7, în Argeş. Circulaţia, blocată 45 de minute
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Iun 2011   •   18:57

Un tir cu două remorci încărcate cu conserve a luat foc, sâmbătă, pe DN 7, în localitatea argeşeană Valea Ursului, traficul rutier în zonă fiind blocat timp de aproximativ 45 de minute pentru a permite intervenţia pompierilor, informează Mediafax.
   
Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, autotrenul, înmatriculat în Bulgaria, transporta conserve de pateu de ficat din Ungaria.
   
Şoferul spune că, la un moment dat, un alt şofer i-a semnalat că în zona cabinei se vede fum, făcându-i semne să oprească.
   
"Şoferul a oprit imediat într-o parcare, dar cu o parte a tir-ului pe o bandă a şoselei, şi a încercat să stingă focul cu extinctorul, în timp ce au fost sesizaţi pompirerii militari. S-a intervenit cu două autospeciale de la Detaşamentul Piteşti al ISU Argeş, iar traficul rutier a fost blocat pentru a permite stingerea incendiului", a declarat comisar Ovidiu Drăgoi de la Poliţia Rutieră Argeş.

Incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute, primele cercetări arătând că focul ar fi izbucnit de la instalaţia electrică a autotrenului.
   
Potrivit pompierilor, incendiul a distrus cabina maşinii, în interior, precum şi 70% din încărcătura din prima remorcă.
   
În urma incendiului, traficul rutier în zonă a fost blocat timp de aproximativ 45 de minute, iar alte 30 de minute s-a circulat alternativ pe o singură bandă.
   
Autotrenul, care nu îşi mai poate continua drumul spre Bulgaria din cauza distrugerilor provocate de incendiu, a fost dus în parcarea unei pensiuni, fiind aşteptată o altă maşină care să preia marfa.  

×
Subiecte în articol: TIR autotren incendiu Argeş pompieri sofer fum
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close