Antena 3 CNN Economic Auto Urmărire ca în filme pe străzile Constanţei după ce un şofer nu a oprit la semnalul poliţiştilor (VIDEO)

Urmărire ca în filme pe străzile Constanţei după ce un şofer nu a oprit la semnalul poliţiştilor (VIDEO)

Urmărire ca în filme pe străzile Constanţei după ce un şofer nu a oprit la semnalul poliţiştilor (VIDEO)
Sursa foto: urmarire
04 Mai 2010   •   10:03

Încă un şofer care s-a uitat prea mult la filmele americane. Ajuns faţă în faţă cu poliţiştii din Constanţa, un bărbat care conducea o maşină înmatriculată în Marea Britanie a dat bir cu fugiţii. După o urmărire pe străzile oraşului, şoferul şi-a încheiat cursa în momentul în care s-a izbit de o altă maşină. La faţa locului, politistii nu au mai găsit pe nimeni. Acum îi caută pe toţi cei trei ocupanţi ai autovehiculului.

Incidentul a avut loc la un filtru rutier. Poliţiştii au făcut semn unui şofer să tragă pe dreapta, dar acesta nu s-a conformat. Aşa că poliţiştii au plecat în urmărirea lui. Aproape 15 kilometri a durat urmărirea.

Pînă la urmă, şoferul a reuşit să scape de poliţişti, care i-au pierdut urma. Bucuria a durat putin, însă: şoferul a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Daca va fi prins soferul vinovat va fi cercetat pentru ca nu a oprit la semnalul agentului de circulatie, ca a condus pe contrasens şi cu viteză excesivă, dar şi pentru fugă de la locul accidentului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: urmarire sofer masina Marea Britanie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close