Antena 3 Economic Biz News Business Acesta este cel mai IUBIT şef din lume. Mii de angajaţi au protestat după ce a fost concediat: "Ne spunea pe nume, ne strângea mâna. Un om extraordinar"

Acesta este cel mai IUBIT şef din lume. Mii de angajaţi au protestat după ce a fost concediat: "Ne spunea pe nume, ne strângea mâna. Un om extraordinar"

de O.P.    |    04 Aug 2014   •   10:59
Acesta este cel mai IUBIT şef din lume. Mii de angajaţi au protestat după ce a fost concediat: "Ne spunea pe nume, ne strângea mâna. Un om extraordinar"

De regulă persoanele din conducerea instituţiilor vor să se impună în faţa angajaţilor prin putere şi un stil autoritar. Însă nu de fiecare dată aceste măsuri dau rezultate. Arthur Demoulas, CEO-ul lanţului de magazine Market Basket, a generat o adevărată revoluţie după ce a fost eliberat din funcţie.

O parte din conducere a demisionat, şi mii de angajaţi au ieşit în stradă în semn de solidaritate faţă de concedierea lui.

"Demoulas este un om de afaceri extrem de priceput, astfel că în anii în care a fost liderul acestui lanţ de magazine, profiturile s-au dublat. Dar nu numai asta: el are grijă de oameni, cunoaşte numele angajaţilor, ale soţiilor lor şi chiar şi la ce şcoală merg copiii lor", declara Tom Trainor, un angajat de 41 de ani, care a fost concediat şi el pentru că a participat la proteste.

Iar declaraţiile angajaţilor nu se opresc aici, iar cei care l-au cunosut speră că va fi repus în funcţie:

“Le strângea mână angajaţilor în semn de respect, lua parte la deschiderile oficiale ale noilor magazine şi era mândru de orice realizare a angajaţilor săi”, a declarat Pamela DeSantis White, fiica unui salariat al lanţului de supermarketuri Market Basket.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close