Antena 3 CNN Economic Biz News Business Acesta este cel mai IUBIT şef din lume. Mii de angajaţi au protestat după ce a fost concediat: "Ne spunea pe nume, ne strângea mâna. Un om extraordinar"

Acesta este cel mai IUBIT şef din lume. Mii de angajaţi au protestat după ce a fost concediat: "Ne spunea pe nume, ne strângea mâna. Un om extraordinar"

Acesta este cel mai IUBIT şef din lume. Mii de angajaţi au protestat după ce a fost concediat: "Ne spunea pe nume, ne strângea mâna. Un om extraordinar"
de O.P.    |    04 Aug 2014   •   10:59

De regulă persoanele din conducerea instituţiilor vor să se impună în faţa angajaţilor prin putere şi un stil autoritar. Însă nu de fiecare dată aceste măsuri dau rezultate. Arthur Demoulas, CEO-ul lanţului de magazine Market Basket, a generat o adevărată revoluţie după ce a fost eliberat din funcţie.

O parte din conducere a demisionat, şi mii de angajaţi au ieşit în stradă în semn de solidaritate faţă de concedierea lui.

"Demoulas este un om de afaceri extrem de priceput, astfel că în anii în care a fost liderul acestui lanţ de magazine, profiturile s-au dublat. Dar nu numai asta: el are grijă de oameni, cunoaşte numele angajaţilor, ale soţiilor lor şi chiar şi la ce şcoală merg copiii lor", declara Tom Trainor, un angajat de 41 de ani, care a fost concediat şi el pentru că a participat la proteste.

Iar declaraţiile angajaţilor nu se opresc aici, iar cei care l-au cunosut speră că va fi repus în funcţie:

“Le strângea mână angajaţilor în semn de respect, lua parte la deschiderile oficiale ale noilor magazine şi era mândru de orice realizare a angajaţilor săi”, a declarat Pamela DeSantis White, fiica unui salariat al lanţului de supermarketuri Market Basket.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close