Antena 3 CNN Economic Biz News Clasamentul celor mai bogați tineri români

Clasamentul celor mai bogați tineri români

Clasamentul celor mai bogați tineri români
18 Noi 2008   •   17:04

Sunt tineri, norocoși și unii dintre ei sunt foarte inteligenți.La vârsta la care alții își achiziționează prin credite prima mașină, ei fac afaceri de milioane de euro cu persoane importante din businessul autohton. Este vorba despre cei mai bogati tineri din România, într-un top realizat de revista Capital.
La numai 23 de ani și cu o avere estimată la 49 de milioane de euro, Andrei Lișinschi jr., ocupă locul întâi în topul celor mai bogați tineri din România. Și cum era de așteptat, averea este una moștenită, nu realizată de tânărul abia ieșit de pe băncile facultății. Imediat după terminarea studiilor, Andrei a primit 75% din acțiunile afacerilor părinților lui în domenii precum producţia de ţevi, combustibil biodisel şi imobiliare.
Locul doi, cu o avere de 46 milioane de euro îl ocupă Iustin Paraschiv de 27 de ani, iar pe cel de-al treilea loc se află ploișteanul de 31 de ani, Sebastian Ghiță, care a re o avere de 76 de milioane de euro. Ocupantul locului patru este Radu Apostolescu care tot la 31 de ani a ajuns la o cifră de afaceri de 77 de milioane de euro. Acesta este fondatorul eMag, o afacere on-line pe care a demarat-o în urmă cu şapte ani.
Fiul lui Dumitru Dragomir (preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal), Bogdan Dragomir, se află pe locul cinci în topul celor mai bogați tineri. După terminarea a două facultăți, acesta a preluat acţiunile şi managementul Hotelului Crystal Palace din Bucureşti.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close