Dent Estet lansează implantul dentar high tech, tehnici de chirurgie dentară complet inovatoare

03 Mar 2010   •   13:19
Dent Estet lansează implantul dentar high tech, tehnici de chirurgie dentară complet inovatoare Dent Estet
Reţeaua de clinici Dent Estet lansează în premieră în România implantul dentar High Tech, tehnică inovatoare de chirurgie dentară digitală. Prin această procedură, pacientul beneficiază de o proiecţie 3D computerizată, pentru un implant dentar de cea mai bună calitate.

Metoda de proiecţie 3DDX Connect, introdusă pe piaţa din Statele Unite în ultimii 5 ani, reprezintă cea mai sigură tehnică de proiectare a implantului dentar, care astfel se va mula perfect structurii maxilo-faciale a pacientului. Metoda implică prelucrarea datelor obţinute în urma unei tomografii, rezultatul fiind o proiecţie 3D a mandibulei pacientului, care poate releva probleme sau detalii, alfel foarte greu de văzut. Astfel, medicul stomatolog are posibilitatea unei diagnosticări complete, reducând timpul alocat tratamentului şi eliminând riscul de complicaţii.

Implantul dentar High Tech reprezintă o combinaţie a metodelor inovatoare de reconstrucţie maxilo-facială computerizată, prin metoda 3DDX Connect


"Inserarea implanturilor dentare în poziţia optimă, pentru a satisface cerintele estetice fără a neglija situaţia anatomică de cele mai multe ori nefavorabilă, poate constitui o problemă chiar şi pentru cel mai experimentat chirurg. Reabilitarea orală complexă cu ajutorul unui număr mare de implanturi dentare inserate într-o singură şedinţă, necesită o planificare riguroasă. Şablonul chirurgical este un ajutor infailibil în cursul unei asemenea proceduri. Cu ajutorul lui implantele se plasează în poziţia ideală, pentru maxim de comfort si estetică. Stresul operator este minim, timpul interventiei chirurgicale fiind mai scurt.? a declarat Dr. Alexandru Georgescu, specialist implantologie dentară în cadrul clinicii DENT ESTET.Confecţionarea unui şablon chirurgical începe cu efectuarea unui Computer Tomograf (CT). Interpretarea CT-ului şi elaborarea planului de tratament se face de către medicul chirurg din clinica DENT ESTET în colaborare cu o echipa de medici din străinătate. Confecţionarea şablonului se face în colaborare cu o clinică din Belgia, prin frezare computerizată dintr-un material biocompatibil şi sterilizabil.

?Cu ajutorul metodei 3DDX Connect, o echipă de medici din afara ării realizează planul de tratament care este ulterior pus în aplicare de către echipa de specialiti Dent Estet. Cu alte cuvinte, pacientul nostru beneficiază atât de cele mai moderne metode de tratament cât şi de consultanţa unor specialişti din Bruxelles (Belgia) şi Boston (Statele Unite). Această metodă a fost deja aplicată cu succes în cadrul clinicii Dent ESTET? a declarat Oana Taban, CEO al reţelei de clinici DENT ESTET.

În afara ţării au fost realizate deja peste 15.000 de implanturi folosind metoda de conversie 3D.

Costul unei astfel de proceduri se ridică la 1100EUR, incluzând CT-ul, elaborarea planului de tratament şi toate taxele. Timpul de realizare este de 5-7 zile.

Mai multe detalii despre metoda 3DDX Connect la www.3ddx.com.

Despre DENT ESTET:

DENT ESTET este liderul serviciilor medicale de stomatologie din România. Cu 11 ani de experienţă în servicii premium de medicină dentară şi peste 5.000 de pacienţi anual în 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost în permanenţă, de la lansare şi până astăzi, cel care a stabilit standardul de excelenţă în toată gama de servicii stomatologice, de la serviciile de bază până la cele mai sofisticate intervenţii sau tratamente de estetică dentară.

DENT ESTET oferă în România soluţii complete de medicină dentară folosind specialişti de talie europeană şi tehnologie de avangardă.

Reţeaua DENT ESTET cuprinde trei clinici pentru adulţi şi o clinică specializată pentru copii, DENT ESTET 4 KIDS.


ExitPOLL
x close