Antena 3 CNN Economic Biz News EximBank susţine extinderea firmelor româneşti în străinătate

EximBank susţine extinderea firmelor româneşti în străinătate

EximBank susţine extinderea firmelor româneşti în străinătate
24 Mai 2012   •   17:25

EximBank pune la dispozitia companiilor care doresc sa-si extinda afacerile peste hotare garantia pentru internationalizare, au declarat recent oficialii bancii.

“EximBank poate sprijini implicarea companiilor romanesti in proiectele de investitii din alte tari prin garantiile pentru internationalizare, concepute special pentru acele firme romanesti care vor sa se extinda in strainatate” a declarat Presedintele Bancii de Export-Import a Romaniei, Ionut Costea.

“Exista piete spre care companiile romanesti nu s-au orientat in mod traditional, in cadrul carora, insa, activitatea firmelor noastre se poate dovedi competitiva. In acest sens, noi suntem angajati activ, alaturi de Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor, in explorarea proiectelor de identificare de noi piete”, a aratat Ionut Costea, subliniind totodata ca decizia unor companii de a se extinde in afara tarii ar putea sa le aduca acestora si consolidarea pozitiei pe piata romaneasca.

In prezent, oferta extinsa a bancii acopera solicitari venite din partea oricarui tip de societate comerciala, fie intreprindere mica si mijlocie sau companie mare, exportatoare sau nu.

×
Subiecte în articol: Eximbank
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close