Antena 3 CNN Economic BizSchool. Povestea medicului care a renunţat la ţara lui natală pentru a trata pacienţii români

BizSchool. Povestea medicului care a renunţat la ţara lui natală pentru a trata pacienţii români

Mohamad Delbani și-a părăsit țara natală, Liban, la doar 17 ani pentru un vis: acela de a fi medic. A ales România pentru studii, știind că Facultatea de Medicină “Carol Davila”, din București este una dintre cele mai bune facultăți de profil din Europa.

BizSchool. Povestea medicului care a renunţat la ţara lui natală pentru a trata pacienţii români
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Voinea    |    18 Sep 2021   •   10:00

A absolvit-o, cu specializarea medicină generală, dar pentru că excelența în această profesie nu poate fi atinsă decât prin practică, medicul a făcut numeroase stagii de pregătire prin unele dintre cele mai mari spitale de urgență din Capitală și nu numai.

Focusat pe ascensiune în cariera de medic, Mohamad Delbani a nu s-a oprit din tot ceea îi putea atesta pregătirea în chirurgie, astfel că a obținut diplomă după diplomă.

S-a oprit la chirurgia estetică, atras de detalii, și după mai bine de un deceniu și-a deschis propria clinică în București. Nu era foarte familiarizat cu partea antreprenorială, dar a învățat că așa cum în sala de operații trebuie să te bazezi pe echipă exact așa este și în business.

Și-a luat alături de el profesioniști care pot gestiona afacerea, astfel încât el să se poată dedica în continuare actului medical.

Care sunt provocările prin care a trecut medicul-antreprenor și cum reușește să facă diferența în piață aflați din interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool Mohamad Delbani
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close