Antena 3 CNN Economic BizSchool. Povestea motivațională a femeii numărul unu în insolvență

BizSchool. Povestea motivațională a femeii numărul unu în insolvență

Era dispusă să care geanta oricui i-ar fi oferit ocazia să învețe, să fure meserie, să se dezvolte professional, dar nu a avut această ocazie. Acum însă a ajuns expertul numărul 1 din România pe insolvență strategică.

BizSchool. Povestea motivațională a femeii numărul unu în insolvență
de Bianca Voinea    |    07 Noi 2020   •   10:00

Nicoleta Munteanu este femeia care a făcut primul pas în antreprenoriat la vârsta de 6 ani. Vindea baloane colorate pe Lipscani. Experiența i-a deschis apetitul către o lume în care se regăsește întru totul.

Povestea și experiențele ei au impresionat și au motivat mulți oameni și chiar a fost desemnată de către Comisia Europeană ambasador al antreprenoriatului feminin.

Este dedicată trup și suflet proiectelor în care se implică și chiar de curând a ieșit din tipar ABC-ul micilor viitori afaceriști, care va fi folosit la opționalele de educație antreprenorială din școli.

Pentru că i-a plăcut mereu să exceleze în tot ceea ce face, Nicoleta a dus avocatura de business la un cu totul alt nivel. Este extrem de mândră de fiecare dată când reușește să scoată instanțele de judecată din cărți, iar clienții ei își găsesc rezolvarea problemelor la masa negocierilor.

Ce a învățat din experiență în ceea ce privește echipa și de ce nu este dezamăgită atunci când oamenii de lângă ea își iau zborul din companie, dar și ce trebuie să știe antreprenorii despre insolvență – acest cuvânt care îi impactează pe cei mai mulți dintre ei, împreună cu întreaga ei poveste de business aflați din interviul acordat pentru Biz School.

BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close