Antena 3 CNN Economic BizSchool. Cum a ajuns Roxana Epure co-owner al companiei în care era angajată

BizSchool. Cum a ajuns Roxana Epure co-owner al companiei în care era angajată

Roxana Epure a făcut slalom printre mai multe domenii până a ajuns să își găsească locul din punct de vedere profesional. A studiat sociologie, a lucrat în call-centere și în turism, apoi a ajuns la un producător de softuri integrate pentru automatizarea proceselor de business.

BizSchool. Cum a ajuns Roxana Epure co-owner al companiei în care era angajată
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Voinea    |    09 Oct 2021   •   10:00

Inițial ca angajat, apoi ca și Co-owner și managing partner. Nu avea studii de specialitate, dar spiritul antreprenorial i-a fost atuul principal, pentru că a știut ce să ceară echipei pe care a ajuns, ulterior să o conducă.

Activitatea companiei era în asentimentul ei de a dezvolta afaceri, pentru că toate sistemele sunt făcute pentru a eficientiza procesele repetitive, astfel încât resursa umană să aibă mai mult timp pentru creativitate și inovare.

Roxana nu a știu mereu ce își dorește să facă, dar a știut exact ce nu poate să facă. De aceea spune că procesul de autocunoaștere este esențial pentru un parcurs sănătos și de succes.

Noul o animă și crede cu tărie că dorința ei permanentă de cunoaștere stă în spatele evoluției sale profesionale, până în vârful ierarhiei.

Interviul complet, cu sfaturi prețioase pentru oricine își dorește să înceapă o afacere proprie, a fost realizat de Bianca Voinea, la BizSchool și îl găsiți în clipul video de mai jos.

×
Subiecte în articol: BizSchool Roxana Epure
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close