Antena 3 CNN Economic Companii De ce să folosești pungile biodegradabile pentru promovarea business-ului în loc de cele clasice?

De ce să folosești pungile biodegradabile pentru promovarea business-ului în loc de cele clasice?

De ce să folosești pungile biodegradabile pentru promovarea business-ului în loc de cele clasice?
25 Noi 2019   •   13:41

După cum fiecare dintre noi observă, poluarea din jur a depășit pragul critic. Aceasta a ajuns să afecteze în mare parte și pădurile – sursele noastre sigure de oxigen curat. Poluarea a pornit de la nerespectarea normelor de protejare a spațiului verde – cel responsabil de starea de bine, dar și de sănătatea noastră.

Pentru a stopa sau măcar încetini extinderea poluării, Total Gama Prod prin Pungescu, este reperul celor interesați să protejeze mediul, nume care a luat atitudine și a început să producă pungi biodegradabile. Au făcut o afacere din acest lucru, dar și o modalitate prin care marja de poluare scade. Motivele pentru care pungile biodegradabile sunt o alernativă mult mai bună sunt numeroase și vor fi expuse în cele ce urmează.

Nu contin substanțe toxice

Sacosele clasice conțin numeroase substanțe care atacă atât solul, cât și fauna, apa și chiar aerul. Să nu mai vorbim că, în medie, pungile din plastic se descompun între 10 și 20 de ani, dar unele pot rezista chiar și o mie de ani – aici este vorba despre cele făcute din petrol rafinat pe care micro-organismele din sol nu le mănâncă. Sacosele biodegradabile nu conțin astfel de substanțe toxice, deci efectele nocive asupra mediului sunt evitate. Granula este produsa din amidon de porumb fiind 100% biodegradabile si compostabile.

Conțin doar resurse regenerabile

După cum s-a afirmat și anterior, pungile clasice conțin compuși organici pe care micro-organismele din sol nu le mănâncă. Prin folosirea pungilor biodegradabile natura, viața animalelor, dar și viața noastră nu sunt puse în pericol. Ele sunt produse doar din resurse regenerabile, biomasă, iar în acest mod mediul înconjurător nu va fi afectat printr-un consum crescut de resurse.

Pot fi personalizate în funcție de preferințe

Pungescu este un producător care pune la dispoziția celor interesați pungi tip maieu, pungi pentru farmacii și chiar tip sacoșă care pot fi personalizate la cerere. Ele pot conține logo-ul unei firme, un mesaj și așa mai departe. Rolul lor este dublu – promovează serviciile unei firme și protejează în același timp și mediul înconjurător.

Sunt rezistente și catifelate la atingere

Spre deoserbire de cele clasice care sunt într-o formă sau altă mai rigide și mai aspre la atingere, gama de pungi biodegradabile de pe același site de care s-a vorbit mai sus cuprinde pungi mai rezistente și mai catifelate la atingere. Totodată, nu produc acel zgomot deranjant atunci când sunt împăturile și nici nu ocupă prea mult spațiu. Ele respectă în același timp și standardele EN 13432 care privesc materiile prime reciclabile din care sunt confecționate.

Pungile biodegradabile sunt eco-friendly

Textura mai plăcută la atingere este primul aspect care ne face să ne îndepărtăm de pungile clasice și să apelăm tot mai mult la cele biodegradabile. Bineînțeles, pungile eco-friendly sunt cu atât mai interesante când nu sunt simple – ele arată bine doar când sunt personalizate.

O personalizare ca la carte în compania texturii fine la atingere este ceea ce avem nevoie atunci când mergem la cumpărături. Cele de pe Pungescu sunt confecționate din materii prime biodegradabile si compostabile. Pe lângă gradul de satisfacție pe care ni-l oferă nouă, ele nu uită niciodată de mediul înconjurător – sunt mereu aproape de natură pentru că procesul lor de descompunere este unul destul de rapid.

Cu toate că sunt prietenoase cu solul, nu este recomandată aruncarea lor pe stradă sau în spațiile verzi mizând pe faptul că se vor descompune rapid. Chiar dacă sunt biodegradabile, se recomandă a fi reciclate precum plasticul, hârtia și sticla.

Cei care își doresc să achiziționeze astfel de pungi de la un producător de încredere, unde calitatea se află în raport optim cu prețul, sunt invitați sa caute producatorul Pungescu.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close