Antena 3 CNN Economic Companii Sfaturi pentru vremuri de criză

Sfaturi pentru vremuri de criză

Sfaturi pentru vremuri de criză
31 Ian 2011   •   19:02
PUBLICITATE // Traversăm o perioadă dificilă, cu multe necunoscute şi îndoieli. Un lucru e sigur: şi în vremuri de criză, ceea ce nu vom pierde niciodată sunt experienţa, cunoştinţele şi prestanţa. Acestea au nevoie să fie oglindite de o ţinută care să le confirme. O garderobă inteligent construită, cu lucruri de calitate, care se păstreaza în timp şi nu se demodează reprezintă o investiţie pe termen lung şi vă conferă încrederea necesară pentru a ieşi din încurcături sau pentru a o lua oricând de la capăt.

Gentlemen’s Corner a alcătuit o lista de întrebări, idei şi soluţii “de criză”, având în centru ceea ce v-am propus întotdeauna: eleganţă şi calitate la un preţ corect.

  • - De ce trebuie să investesc intr-un costum de calitate?
     
  • Un costum din lână de cea mai bună calitate, ca cele Seroussi şi Pierre Cardin, vor

    rezista în timp şi vă vor oferi prestanţă indiferent de situaţie: o negociere dificilă, un interviu pentru un nou job sau un curs de perfecţionare. Şi pentru că un costum isi câstigă adevărata valoare doar atunci cand pică “turnat”, am adus pentru dumneavoastră o gamă extinsă de tipare şi măsuri, de la 24 la 118, trecand prin toate numerele intermediare. Tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la numărul afişat pe site-ul nostru, www.gentlemenscorner.ro şi să ne întrebaţi.



  • - De ce să plătesc în plus pentru o cămaşă din bumbac fin?
     
  • Cămaşa din bumbac rămâne piesa de bază în garderoba masculină şi, indiferent cât de mult evoluează cerintele spre “casual”, nu va putea fi niciodată înlocuită de un tricou sau de o cămaşă din poliester. Strălucirea, fineţea şi eleganţa bumbacului confirmă prestanţa şi respectul de sine al purtătorului.

  • - Câte piese de îmbrăcăminte să-mi cumpăr?
     
  • Depinde de bugetul fiecăruia, dar cu 2 costume, un set de 3 până la 6 cămăşi şi 5 cravate, alese cu grijă astfel încât să poată fi combinate, vă puteţi crea pe tot parcursul anului o mulţime de ţinute mereu noi. Adăugaţi la acestea câteva accesorii de calitate: butoni, o curea şi o servietă din piele şi veti fi oricând pregătiţi să înfruntaţi greutăţile.

    Consilierii Gentlemen’s Corner sunt gata să vă fie de folos în crearea unor combinaţii reuşite. Vă aşteptăm în ambianţa plăcută a sediului nostru sau puteţi solicita vizita unui reprezentant de vânzări.

  • - Accesoriile sunt atât de importante?
     
  • Accesoriile sunt mai mult decat “sarea şi piperul” garderobei dumneavoastră.

    Sunt cele care pot deforma întregul ansamblu, dacă sunt prea uzate sau au un aspect ieftin. În vremuri de criză trebuie antrenată capacitatea de evaluare a raportului preţ-calitate. Gentlemen’s Corner vă pune la dispoziţie o gamă variată de curele, serviete şi borsete din piele, manufacturate în Italia, precum şi butoni unicat din argint, care cu siguranţă vor scoate din anonimat orice ţinută.



  • - Cum ştiu că un articol este de calitate?
     
  • Verificaţi cele 2 elemente esenţiale: materialul şi execuţia. Articolul trebuie să aibă etichete care să ateste provenienţa materialului. Puteţi cere elemente suplimentare la consilierul de vânzări. Acordaţi atenţie elementelor de execuţie: fineţea şi precizia cusăturilor, asamblarea modelelor şi nu în ultimul rând împachetarea, dacă intenţionaţi să acordaţi produsul drept cadou.

  • - Cât este de important să respect tendinţele modei?
     
  • În moda masculină a ultimilor ani, modificările aduse au fost în general subtile: au variat de la sezon la sezon numărul de nasturi ai sacoului, gulerul cămăşii a devenit mai deschis, apoi larg deschis, apoi s-a restrâns puţin din nou, hainele au început să urmeze mai îndeaproape linia corpului, iar culorile au devenit mai îndrăzneţe. Însă moda întotdeauna a avut ca scop fundamental să vă facă să vă simtiti bine, confortabil şi încrezători, nicidecum supuşi unor canoane stricte. De aceea, Gentlemen’s Corner a adus în portofoliu creaţii aparţinând ultimelor colectii 2011 de la Calvin Klein sau Carlo Pignatelli şi va lansa în curând noi cămăşi sub marca proprie, din bumbacul celor mai noi cataloage Monti sau Albini. Tiparele rămân ofertante şi raspund tuturor tipurilor de conformaţii: clasic sau slim, cu gulere diferite, cu manşete pentru butoni sau nasturi.
  •  
  • - Nimic din ce îmi cumpăr nu imi vine bine. Am cămăşi pe care nu le port.

    Sfatul Gentlemen’s Corner este să nu mai aruncati banii pe lucruri inutile, care vor sfârşi în vreun colt de dulap. Investiţi într-un set de cămăşi făcute la comandă special pentru dumneavoastră. Solicitaţi un reprezentant de vanzari sau vizitati-ne pentru a vă crea pas cu pas cămaşa ideală, perfectă pentru dumneavoastră.



    - Mă căsătoresc. Ce e la moda pentru nunţi? Cu ce să mă îmbrac?

    Cu ce vreti dumneavoastră! Este ziua care vă aparţine în totalitate. Şi totuşi bugetul trebuie atent folosit, oricare ar fi el. Gentlemen’s Corner vă stă la dispoziţie cu o gamă bogată de modele de smoking-uri şi cămăşi de gală, croite clasic sau slim, în care vă veti simţi cu siguranţă foarte bine, cu atât mai mult cu cât aţi investit în această ţinută unică un preţ rezonabil.

    - Să ne imaginăm cel mai pesimist scenariu: banii sunt pe sfârşite, ce să fac?

    În vremuri grele, poveştile de succes rămân o inspiraţie: urmaţi exemplul lui Onassis. Cu ultimii bani, investiţi într-o ţinută perfectă şi luaţi-o de la capăt. Pentru că îmbrăcaţi perfect, veţi putea intra oriunde, veţi putea face faţă oricărei întâlniri şi veţi fi pregătit să cuceriţi lumea.
     
  • ×
    Subiecte în articol: costum
    Parteneri
    Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
    x close